Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Další odchod z Juventusu. Rabiot se nedohodl na nové smlouvě, kluby ho mohou získat zdarma

Rabiot si bude hledat novou destinaci.
Rabiot si bude hledat novou destinaci.Profimedia
Fotbalista Adrien Rabiot (29) pravděpodobně po pěti letech opustí Juventus. S účastníkem Serie A se nedohodl na nové smlouvě a 1. července se stal volným hráčem. Podle italského deníku La Gazzetta dello Sport francouzský záložník a jeho matka Veronique, která je zároveň jeho agentkou, jednali o novém působišti několika kluby. Ve výčtu by měla být jména jako Real Madrid, Liverpool, AC Milán, AS Řím nebo Galatasaray.

Juventus pro zkušeného záložníka připravoval dvouletou smlouvu s opcí na dalších 12 měsíců s podobným platem, jaký v Turíně pobíral doposud. K dohodě ale nedošlo.

Rabiot klub o svém odchodu informoval už před evropským šampionátem, Juventus ale doufal, že se se záložníkem, který v minulé sezoně zasáhl do 31 ligových zápasů, ve kterých dal pět branek, dohodne. Na Euru Rabiot za Francii odehrál všech pět zápasů a pomohl týmu do semifinále, ve kterém Les Bleus podlehli Španělsku 1:2. 

Myšlenky na změnu dresu ho ale nepřešly. Nyní je volným hráčem a jeho žezlo v Turíně převzali jiní. Juventus v létě posílil své řady o Khéphrena Thurrama a Douglase Luize