Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Conte získal při návratu do Turína bod, Juventus hrál v Serii A potřetí za sebou 0:0

Juventus hrál s Neapolí 0:0.
Juventus hrál s Neapolí 0:0.Ryan Fisher
Trenér Antonio Conte si při návratu do Turína odvezl bod, jeho Neapol v pátém kole Serie A remizovala s Juventusem 0:0. Bianconeri zaznamenali v nejvyšší italské soutěži bezbrankovou remízu potřetí za sebou.

Juventus – Neapol 0:0

Juventus v této sezóně třikrát zvítězil a přesně třikrát skóroval. Bohužel pro diváky v ochozech Allianz Stadium v úvodu tohoto střetnutí ani jedna strana nepředvedla v ofenzivě nic zajímavého. Jako první pořádně prověřil jednoho z brankářů Scott McTominay, když se pokusil o střelu z dálky, se kterou si však Michele Di Gregorio poradil.

V zápase s nízkou kvalitou to byli Partenopei, kdo vypadal v průběhu prvního poločasu hrozivěji. Svěřenci Antonia Conteho však dostali před přestávkou ránu v podobě zranění brankáře Alexe Mereta.

Po změně stran nastolený trend pokračoval, nejblíže ke skórování byl v úvodu druhé půle pokus Mattea Politana, který proletěl nad břevnem. Juventus toho po celou dobu nabídl jen málo, snad jen Teun Koopmeiners se snažil ze slibné pozice zakroutit míč do branky, jeho pokus ale skončil mimo.

Neapol se po přestávce vzdala jakékoliv snahy o útočení, Juventus však nedokázal pořádně využít své šance a zápas skončil zaslouženě remízou. Pro svěřence Thiaga Motty je to znepokojující série, neboť v posledních třech zápasech Serie A nedokázali zvítězit ani skórovat, ačkoli v tomto období v lize zároveň ani neinkasovali.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Tabulka Serie A