Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Conte si uvědomuje důležitost remízy s Juventusem, po zápase mluvil o potřebě zlepšit útok

Conte byl po zápase s remízou spokojený.
Conte byl po zápase s remízou spokojený.REUTERS / Massimo Pinca
Trenér Neapole Antonio Conte (55) po zápase se svým bývalým klubem Juventusem prohlásil, že byl s defenzivním výkonem svých svěřenců celkem spokojený. V útočné fázi svého týmu ale vidí nedostatky, na kterých by rád zapracoval. Se sobotní remízou 0:0 byl ovšem spokojený, protože si uvědomuje sílu Staré dámy.

Juventus – Neapol 0:0

"Uvědomuji si, jak těžké je uhrát remízu na hřišti Juventusu, který měl v minulé sezoně na Neapol náskok 18 bodů," řekl Conte pro televizi DAZN. "Pracovali jsme na tomto systému, s obranou jsem spokojený, ale v útoku jsme si mohli počínat mnohem lépe a myslím, že jsme měli největší příležitosti ke skórování," dodal.

Útočník Romelu Lukaku, který po svém nedávném příchodu do Neapole ukázal, že je před brankou efektivní, se proti Juve trápil a ke konci byl střídán. "Myslím, že jsme to se záložníky zvládli dobře. Romelu se ještě musí dostat do formy, kterou požaduji," uvedl Conte.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Flashscore

"Žádal jsem konzistenci a byl to dobrý výkon, co se týče koncentrace, takže si nemůžu stěžovat. Ale můžeme a musíme se zlepšit, když máme míč," burcuje bývalý kouč Tottenhamu či Chelsea.

Conte také zavzpomínal na své předchozí působení na lavičce Staré dámy mezi lety 2011 až 2014 a připustil, že hrát na Allianz Stadium je zkrátka náročné.

"Vím, že není snadné zde hrát, a proto jsem si během svého působení (v Juventusu) udělal z tohoto stadionu pevnost," uzavřel. Neapol v příštím kole hostí Monzu poté, co se ve čtvrtek utká s Palermem ve druhém kole Coppa Italia.

Tabulka Serie A