Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Cagliari nestačilo na Empoli a padlo potřetí v řadě, hosté vystoupali na třetí místo

Cagliari doam prohrálo s Empoli 0:2.
Cagliari doam prohrálo s Empoli 0:2.ENRICO LOCCI / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Cagliari podlehlo v pátém kole Seria A Empoli 0:2 a padlo potřetí za sebou, naopak hosté v aktuálním ročníku ještě neprohráli a v neúplné tabulce vystoupali na třetí místo za Udinese a Neapol. O třech bodech rozhodli Lorenzo Colombo a Sebastiano Esposito, Jakub Jankto zůstal stejně jako ve všech zápasech aktuální sezony pouze na lavičce Cagliari.

Cagliari – Empoli 0:2

Zkraje měl Simone Scuffet starosti s prudkou střelou Giuseppeho Pezzelly, která ale skončila na boční síti. Toskánci stupňovali tlak a radovali se po půlhodině hry. Po přihrávce Faustina Anjorina se Colombo prohnal kolem posledního obránce a levačkou dostal hosty do vedení.

Svěřenci Roberta D'Aversy zdvojnásobili vedení v úvodu druhé půle, kdy Esposito chytře zakončil z bezprostřední blízkosti a zapsal tak svůj gól v Serii A po pěti letech poté, co jeho první pokus zlikvidoval Scuffet.

Sardinští fanoušci však nadále podporovali svůj celek, a i když se usilovně snažili o snížení, Esposito famózní střelou osm minut před koncem málem ukončil snahy domácích. Pět střídání Davideho Nicoly ve druhém poločase nakonec nemělo efekt.

Rossoblu se nepodařilo skórovat počtvrté v pěti ligových zápasech a nyní jsou potřetí za sebou bez výhry v pěti úvodních zápasech Serie A. Naopak pro Empoli se sezona vyvíjí nadějně, neboť poprvé v historii zůstává v prvních pěti zápasech nového ročníku bez porážky.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Verona – Turín FC

Tabulka Serie A