Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Balotelli zůstává bez angažmá. Odmítl jsem zahraniční nabídky, chci se vrátit do Serie A, hlásí

Balotelli odmítá nabídky ze zahraničí, stále věří v angažmá v Serii A.
Balotelli odmítá nabídky ze zahraničí, stále věří v angažmá v Serii A.Profimedia
Zpátky do Serie A se chce vrátit Mario Balotelli (34), který je volným hráčem po letním konci v Adaně Demirspor. Bývalý italský reprezentant proto odmítá nabídky ze zahraničí.

Balotelli po návratu do Adany Demirspor, kde již strávil vydařenou sezonu 2021/22, nastoupil do 16 ligových zápasů, v nichž sedmkrát skóroval, na pokračování spolupráce se ale nedohodl.

"Co bych si přál, je návrat do Serie A. Nabídek ze zahraničí jsem měl dost, ale stále doufám, že budu moct zůstat doma," řekl Balotelli v rozhovoru pro DAZN. "Samozřejmě pokud nabídka z Itálie nedorazí, musel bych rozhodnutí přehodnotit," nechal se slyšet kontroverzní útočník.

Balotelli naposledy hrál italskou nejvyšší soutěž v ročníku 2019/20 za Brescii. V minulosti prošel oběma milánskými velkokluby, Manchesterem City, Liverpoolem, OGC Nice nebo Olympique Marseille. Krátce působil v tehdy ještě druholigové Monze nebo švýcarském Sionu.

Rodák z Palerma, jenž v sezoně 2009/10 získal s Interem ceněný treble, má na kontě 36 startů a 14 gólů za italskou reprezentaci, za kterou si zahrál na Euru 2012 a MS o dva roky později.