Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Zpátky na hřišti. Neymar po roční pauze kvůli zranění opět trénuje s týmem

Neymar na tréninku Al Hilalu.
Neymar na tréninku Al Hilalu.Abedin Taherkenareh / EPA / Profimedia
Hvězdný fotbalista Neymar (32) je po téměř roční pauze způsobené zraněním blízko návratu na trávník. Brazilec na Instagramu uvedl, že se už zapojil do tréninku se svým saúdskoarabským klubem Al Hilal.

"Jsem šťastný, že jsem zase zpět s týmem. Je to radost," napsal Neymar svým 224 milionům sledujícím na Instagramu k několika fotografiím, na nichž je s míčem na hřišti sám i se spoluhráči.

Neymar přestoupil do Saúdské Arábie loni v létě za 90 milionů eur (2,3 miliardy korun) z Paris Saint-Germain. Za tým z Rijádu, kde si má vydělat 100 milionů eur (zhruba 2,5 miliardy korun) ročně, však odehrál jen pět zápasů. V kvalifikačním utkání proti Uruguayi 17. října si kapitán brazilské reprezentace přetrhl přední zkřížený vaz a poškodil meniskus v levém koleni a musel na operaci.

V červenci začal s běžeckým tréninkem a nyní už trénuje i s míčem. Kdy se vrátí na hřiště, není jasné. Na ligové soupisce týmu zapsán není, mohl by ale nastoupit v asijské Lize mistrů. I bez své očekávané největší hvězdy získal Al Hilal v minulé sezoně mistrovský titul.