Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo se po krátké pauze vrátil do hry gólem, na lavičce Al Nassru prožil vítězný debut Pioli

Ronaldo v pátek večer vstřelil svůj 902. gól.
Ronaldo v pátek večer vstřelil svůj 902. gól.YASSER BAKHSH / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Portugalský kanonýr Cristiano Ronaldo (39) zařídil vítěznou premiéru italského kouče Stefana Pioliho (58) na lavičce fotbalistů Al Nassru. Pětinásobný držitel Zlatého míče otevřel z penalty skóre pátečního utkání saúdské ligy, v němž jeho tým porazil 3:0 Al Ettifaq vedený trenérem Stevenem Gerrardem (44).

Al Ettifaq – Al Nassr 0:3

Skóre otevřel z pokutového kopu hvězdný Ronaldo, který se vrátil do sestavy týmu po nemoci. Vstřelil tak již svůj 902. gól v kariéře. Slovenský brankář ve službách Al Ettifaqu Marek Rodák poté znovu inkasoval po změně stran. Překonali ho Salem Al NajdiAnderson Talisca.

Sadio Mané zaznamenal dvě asistence. Al Ettifaq, vedený trenérem Gerrardem, po třech výhrách poprvé v sezoně ztratil body. Na lavičku Al Nassru poprvé usedl nový trenér Pioli, který nedávno nahradil Portugalce Luize Castra. Tomu se stala osudnou remíza v Lize mistrů na hřišti iráckého celku Al Shorta.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Ronaldo je se třemi góly aktuálně třetím nejlepším střelcem soutěže. Vícekrát se trefili Aleksandar Mitrovič (6) a Karim Benzema (4).