Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Zápas Bournemouthu s Lutonem, který byl ukončen po kolapsu Lockyera, se bude hrát znovu

V utkání Bournemouthu s Lutonem šle fotbal stranou.
V utkání Bournemouthu s Lutonem šle fotbal stranou. Profimedia
Vedení Premier League oznámilo, že zápas Bournemouthu s Lutonem, který se v sobotu nedohrál kvůli kolapsu hostujícího kapitána Toma Lockyera (29), se bude znovu hrát od začátku. Náhradní termín zatím znám není.

Kapitán Hatters Lockyer zkolaboval v 59. minutě sobotního zápasu na Vitality Stadium po zástavě srdce, což vedlo k přerušení zápasu za stavu 1:1.

"Utkání bude přeloženo na pozdější část sezony, přičemž datum bude potvrzeno po dohodě s oběma kluby později," informuje Premier League.

"Rozhodnutí o přerušení zápasu v 59. minutě bylo přijato kolektivně mezi rozhodčími, hráči, manažery obou klubů a Premier League," stojí v oficiálním prohlášení vedení anglické nejvyšší soutěže.

Lockyer měl stejné potíže už v květnovém play off, kdy rovněž zkolaboval a následně podstoupil operaci srdce. V červnu se mohl k fotbalu vrátit.

"Liga by ráda poděkovala lékařskému personálu a všem zúčastněným za rychlé jednání, jímž reagovali na situaci, která byla pro všechny nesmírně nepříjemná," uvádí ligové vedení. "Přejeme Tomovi, aby se nadále zotavoval, a v myšlenkách jsme s ním, jeho rodinou a všemi v klubu Luton Town FC."

Tabulka Premier League