Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Wood táhne Nottingham mezi elitu. K výhře nad Leicesterem pomohl dvěma góly

Fabio Duarte
Chris Wood dal Leicesteru dvě branky.
Chris Wood dal Leicesteru dvě branky.DARREN STAPLES via AFP
Leicester nedokázal navázat na dvě po sobě jdoucí vítězství a na King Power Stadium prohrál s Nottinghamem 1:3. Utkání 9. kola Premier League domácí ztratili ve druhém poločase, v němž se hned dvakrát prosadil Chris Wood (32).

Leicester – Nottingham 1:3

Liškám patřil začátek zápasu, nicméně všechno utnul Ryan Yates, který se po chybě Jamese Justina dostal ke střele z pravé strany a překonal Madse Hermansena. Pouhých sedm minut poté však od rohového praporku vyslal dlouhý centr Harry Winks a čtvrtým gólem v sezoně se prosadil Jamie Vardy.

Nottingham se pokoušel ještě do poločasu zvrátit vedení zpět na svou stranu, Nicolase Domíngueze však zblízka vychytal Hermansen. Zkraje druhého poločasu už domácí gólman úspěšný nebyl. Elliot Andersen poslal přihrávku novozélandskému ostrostřelci Woodovi, který se rychle otočil a naprosto přesně zamířil po zemi ke vzdálenější tyči.

Statistiky zápasu
Statistiky zápasuOpta by StatsPerform

Hostující celek byl od tohoto momentu naprostým pánem na hřišti. Zmar Lišek umocnil Wout Faes, který si nedokázal poradit s dlouhým míčem, který nechal propadnout za svá záda, kde se k němu dostal Wood a svým sedmým gólem v sezoně upravil na 1:3 z pohledu domácích.

Hosté měli ještě sérii šancí a klidně mohli vyhrát i vyšším rozdílem, nicméně ani jedna z nich neskončila v síti. Nottingham tak pokračuje ve své spanilé jízdě a minimálně do zápasů svých konkurentů se udrží na krásné páté pozici.

Tabulka Premier League