Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Rudým ďáblem minimálně do roku 2027. Kapitán Fernandes prodloužil smlouvu s Manchesterem United

Fernandes zůstává i nadále hráčem Manchesteru United.
Fernandes zůstává i nadále hráčem Manchesteru United.AFP
Manchester United se bude i nadále spoléhat na Bruna Fernandese (29). Kapitán anglického klubu předčasně prodloužil smlouvu do roku 2027, součástí dohody je rovněž opce na jednu další sezonu.

"Nepodepsal bych tuhle smlouvu, kdybych nevěřil, že mé nejlepší chvíle v dresu United teprve přijdou," řekl Fernandes po podpisu nového kontraktu. "Z rozhovorů s vedením je zřejmé, že jsou všichni odhodláni v příštích letech bojovat o trofeje," prohlásil Portugalec.

Fernandes se přitom v polovině května dostal do spojení s Bayernem Mnichov, který měl mít zájem, na jednání však nedošlo. Místo toho se rozhodl prodloužit s Manchesterem United.

Rodák z portugalského Maia na Old Trafford zamířil v lednu 2020 za 65 milionů eur z lisabonského Sportingu a od první chvíle se zařadil k oporám Red Devils. Fernandes dosud za Manchester United odehrál 234 soutěžních zápasů s bilancí 79 gólů a 67 asistencí. Na větší úspěch s anglickým klubem však čeká, podílel se pouze na zisku dvou pohárových trofejí.

Fernandes je rovněž tahounem portugalské reprezentace, se kterou došel do čtvrtfinále letošního mistrovství Evropy. V národním týmu odehrál 71 utkání, v nichž zapsal 23 branek.

Další přestupy a spekulace