Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Raphinha by se mohl vrátit zpátky do Premier League, o jeho služby stojí Arsenal a Newcastle

Raphinha do Barcelony přišel za 58 milionů eur.
Raphinha do Barcelony přišel za 58 milionů eur.Profimedia
Brazilský křídelník Raphinha (27) se zřejmě na Camp Nou dlouho neohřeje. Již po dvou letech by se totiž mohl vrátit do Premier League. Katalánci se prodeji rozhodně nebrání a přetahovaná o jeho služby má proběhnout především mezi Arsenalem a Newcastlem.

Podle španělského portálu Mundo Deportivo chce Barcelona uvolnit Raphinu ze svých služeb a dala mu již najevo, že s ním do nové sezony nepočítá. Křídelník s minulostí ve Sportingu, Rennes či Leedsu by se mohl vrátit na Ostrovy.

S konkrétní nabídkou měl přispěchat Arsenal, který je ochoten zaplatit 42 milionů liber. Gunners však budou čelit konkurenci v podobě Newcastlu United. Ten hráče poslední měsíce sleduje a taktéž projevuje zájem, ale zatím si dává na čas s konkrétní částkou na jeho odkup.

Statistiky hráče
Statistiky hráčeLivesport

Barcelona cítí, že Raphinhu již v kádru nepotřebuje. Navíc si je dobře vědoma, že za křídelníka inkasuje zajímavou částku, která je s ohledem na finanční problémy klubu více než vítaná.

Pro samotného hráče je atraktivnější variantou nepochybně Arsenal, který má zajištěnou místenku v Lize mistrů a má ambice bojovat o mistrovský titul v Premier League. Na Emirates Stadium však nemá místo v sestavě jisté. Přednost by mohli i nadále dostávat Bukayo Saka či Gabriel Martinelli.

Další přestupy a spekulace