Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ramsdale se upsal Southamptonu, Arsenal dostane až tři čtvrtě miliardy korun

Aaron Ramsdale podepsal čtyřletou smlouvu se Southamptonem.
Aaron Ramsdale podepsal čtyřletou smlouvu se Southamptonem.southamptonfc.com
Brankář Aaron Ramsdale (26) se pokusí pomoci se záchranou v Premier League nováčkovi ze Southamptonu. Ten anglického gólmana získal na přestup a podepsal s ním čtyřletou smlouvu. Gunners by mohli i s bonusy vydělat až 25 milionů liber.

Ramsdale přišel do Arsenalu v roce 2021 a zpočátku plnil roli jedničky, o tu ho ovšem připravil Španěl David Raya. Pětinásobný anglický reprezentant tak toužil po nové výzvě a tu mu nabídl právě Southampton.

"Jeho pověst mluví sama za sebe, přináší velké zkušenosti i v poměrně mladém věku na své pozici a je to také fantastická osobnost, o které si myslím, že pro nás bude skvělou posilou jak na hřišti, tak v šatně," uvedl k transferu trenér Saints Russell Martin.

Radost z nového prostředí neskrývala ani nová posila z řad Gunners. "Jsem naprosto nadšený. Způsob, jakým chce manažer hrát, jakým byl, když jsem s ním mluvil... Byl prostě plný nadšení. Nikdy předtím jsem se s ním nesetkal, ale připadal jsem si díky němu chtěný, a z toho mám radost," uvedl Ramsdale.

Jedna z nejdražších posil klubu by se měla do brány postavit již v sobotu, kdy Southampton zavítá na hřiště Brentfordu. Ramsdale dosud v Premier League odchytal 153 zápasů. Kromě Arsenalu nastupoval také za Bournemouth a Sheffield United

Další přestupy a spekulace