Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Paquetá žádá vyšetřit úniky z případu kvůli sázení. Jsou nepravdivé a zavádějící, říká

Paquetá chce, aby FA vyšetřila úniky informací.
Paquetá chce, aby FA vyšetřila úniky informací.Tony O'Brien / Reuters
Záložník Lucas Paquetá (27) z West Hamu požádal Anglickou fotbalovou asociaci (FA), aby prošetřila, jakým způsobem unikly do médií informace z vyšetřování, které je proti němu vedeno kvůli údajnému porušení pravidel o sázení.

Paquetá byl v květnu obviněn z toho, že se během čtyř zápasů Premier League v letech 2022 a 2023 záměrně snažil obdržet žlutou kartu, aby na sázkách vydělala jedna nebo více osob. Sedmadvacetiletý Brazilec vznesená obvinění popírá.

"Jsem frustrovaný a naštvaný, když jsem si přečetl nedávné zavádějící a nepřesné články v tisku publikované v Anglii i Brazílii, které tvrdí, že podávají informace o mém případu," uvedl Paquetá v prohlášení zveřejněném na sociálních sítích.

"Jsem také znepokojen tím, že přestože jsou tyto články nepravdivé a zavádějící, jejich zdrojem je zjevně osoba blízká případu. Postupy FA mají být důvěrné. Proto jsem pověřil své právníky, aby požádali FA o důkladné prošetření toho, jak se informace o případu, byť nepřesné, dostávají na veřejnost," oznámil brazilský reprezentant.