Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nemám obavy. Všichni jsme na jedné lodi, uvedl Ten Hag po další prohře 0:3 na Old Trafford

Erik ten Hag byl u další domácí porážky United 0:3.
Erik ten Hag byl u další domácí porážky United 0:3.Reuters / Molly Darlington
Další zklamání a především velmi špatný výkon. Manchester United je na začátku sezony jen slabým stínem dříve veleúspěšné značky – na ikonickém Old Trafford prohrál podruhé v řadě 0:3. Nad síly svěřenců kouče Erika ten Haga (54) byl tentokrát Tottenham, a tak není divu, že síly hlasy po Nizozemcově odvolání. Bývalý trenér Ajaxu však věří, že jsou s majiteli klubu na stejné vlně.

Rudí ďáblové nevyhráli třetí soutěžní zápas v řadě. Po ligové remíze na půdě Crystal Palace ztratili body také v Evropské lize s Twente (1:1). O vítězný gól Tottenhamu se již ve třetí minutě postaral Brennan Johnson, navíc v závěru poločasu dostal za podražení červenou kartu Fernandes.

Ten Hag, o jehož budoucnosti na lavičce United se spekulovalo už během minulé sezony, se o svou pozici nebojí. "Ne, nepřemýšlím o tom. Rozhodnutí zůstat spolu jsme v létě přijali všichni společně. Věděli jsme, že to bude nějakou dobu trvat," uvedl Nizozemec a vzápětí dodal: "Myslím, že se budeme zlepšovat. Všichni jsme na jedné lodi – majitelé, vedení, personál i skupina hráčů. Takže ne, nemám obavy."

Další neúspěch zanechal United po šesti zápasech na 12. místě tabulky. V neděli šlo o jejich druhou domácí ligovou prohru 0:3 v řadě – 1. září stejným způsobem prohráli s Liverpoolem. Proti vlastnímu klubu se už otáčí i legendy, třeba bývalý obránce Gary Neville označil nedělní výkon za nechutný.

Bývalý záložník Tottenhamu Jamie Redknapp v rozhovoru pro Sky Sports řekl: "V tomto zápase jsme byli velmi dobří, zatímco United byli bídní. Chybělo jim sebevědomí a identita, hráli jako hostující tým. Dostává se to do bodu, kdy je vám manažera líto. Vypadá, že je úplně mimo a snaží se motivovat."

Ten Hag byl obzvláště frustrovaný z toho, že Johnsonův brzký zásah byl téměř totožný s tím, který United dostali proti Twente při remíze 1:1 v Evropské lize: "Jsme velmi zklamaní, že jsme opět dostali takový gól. Nemělo by se to stávat, a zvlášť když jasně a nahlas řešíme, jak máme takové situace řešit."

Příště čeká tým nizozemského trenéra evropský zápas s Portem, Spurs se představí v Budapešti proti Ferencvárosi.

Manchester United – Tottenham 0:3