Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport Daily #324: Letos už favorizuji Arsenal, říká před startem Premier League Lukáč

Livesport Daily #324: Letos už favorizuji Arsenal, říká před startem Premier League Lukáč.
Livesport Daily #324: Letos už favorizuji Arsenal, říká před startem Premier League Lukáč.Liversport
Premier League načíná v pátek svůj 33. ročník. Dvacítka elitních klubů má za sebou hektické léto, za posily se utrácely desítky milionů liber a fanoušci se mohou těšit i na nové tváře mezi trenéry. Favoritem je opět Manchester City, který bude útočit už na pátý titul v řadě. Jsou další kluby v čele s Arsenalem připraveny ukončit nadvládu výběru Pepa Guardioly? Na koho z neokoukaných tváří bude upřená největší pozornost? A jak si povedou tři nováčci? Nejen to jsme probrali s komentátorem stanice Canal+ Sport Matúšem Lukáčem.

Čekání fotbalových fanoušků od posledního kola předešlého ročníku Premier League, které trvá od 19. května, je u konce. Už v pátek se kola slavné soutěže opět roztočí a první chod obstará duel Manchesteru United s Fulhamem.

Letošní sezona bude plná otazníků, ale za největší favority na zisk titulu jsou opět považováni především Manchester City a Arsenal. Například superpočítač společnosti Opta favorizuje City na těžko uvěřitelných 82 procent. 

"Manchester City je velkým favoritem i letos. Logika a rozum kážou, že by asi měli vyhrát, ale já bych jim tolik procent rozhodně nedal. Osobně si přeji, aby Premier League nedopadla jako Bundesliga v minulých letech, aby zkrátka nešlo o soutěž jednoho týmu. V mých očích je před začátkem sezony mírným favoritem Arsenal, pokud bych to měl vyjádřit procentuálně, tak zhruba 55 procent pro Gunners a 45 pro Manchester City," říká Matúš Lukáč.

Livesport Daily #324: Letos už favorizuji Arsenal, říká komentátor Matúš Lukáč.
Livesport

Ve čtvrteční epizodě podcastu Livesport Daily jsme také řešili:

Posun Arsenalu a vyváženost jeho sestavy.

Budoucnost Pepa Guardioly v Manchesteru City.

Boj o záchranu.

Letní novinky v anglickém fotbale.

Nový díl Livesport Daily najdete na oblíbených podcastových platformách – Spotify a Apple Podcasts.