Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Guardiola prozradil, jak to vypadá s potenciálními odchody De Bruyneho a Álvareze

Záložník Manchesteru City Kevin De Bruyne.
Záložník Manchesteru City Kevin De Bruyne.AFP
Španělský kouč Manchesteru City Pep Guardiola (53) poskytl novinářům aktuální informace o tom, jak to vypadá s budoucností dvou klíčových hráčů – Kevina De Bruyneho (33) a Juliána Álvareze (24). Zatímco u belgického fotbalisty to vypadá se setrváním v klubu nadějně, u Argentince je situace aktuálně dost nejasná.

Ačkoli španělský kouč jasně neřekl, zda oba hráči zůstanou v klubu dlouhodobě, prozradil alespoň to, že zatím neobdrželi žádnou nabídku na jejich přestup.

"Klub mě informoval, že žádnou nabídku nemá. Nevím, co se stane, ale chci, aby zůstal," řekl směrem k belgickému reprezentantovi. "De Bruyne tu byl ještě před mým příchodem. Je nejstarším (nejdéle sloužícím) hráčem. Udělal toho pro nás opravdu hodně, takže se může rozhodnout. Podle informací, které mám nyní, zůstane," prozradil bývalý kouč Barcelony či Bayernu Mnichov.

"Vím, že řekl, že o tom bude přemýšlet," uvedl následně Guardiola na adresu Álvareze. "Jakmile se rozmyslí, jeho agent zavolá Txikimu (Begiristainovi) a uvidíme, co se stane," řekl Španěl.

"Vím, že chce hrát v důležitých momentech, ale to i ostatní hráči. Máme 18 nebo 19 fotbalistů, kteří chtějí hrát v důležitých zápasech. Četl jsem, že o tom musí popřemýšlet a poté nás bude informovat, co chce udělat," dodal trenér Manchesteru City.

Další přestupy a spekulace