Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Dobrý fotbal s matnými výsledky? Je to frustrující, uvedl k začátku sezony Postecoglou

Ange Postecoglou věří v lepší zítřky.
Ange Postecoglou věří v lepší zítřky.Reuters / Scott Heppell
Tottenham prožívá vstup do nové sezony Premier League jako na houpačce, když k remíze a vítězství přidal víkendovou porážku v Newcastlu. Trenér Spurs Ange Postecoglou (59) označil start do ročníku za frustrující, přesto věří, že pokud bude jeho tým pokračovat v předvedených výkonech, odměna se dostaví.

Spurs měli v neděli šestašedesátiprocentní držení míče a 20 střeleckých pokusů, ale na hřišti Newcastlu promarnili řadu příležitostí a přihlíželi tomu, jak domácí využívají ty své. Před duelem v St James' Parku Tottenham rozdrtil Everton 4:0 a remizoval 1:1 v Leicesteru.

"Hráli jsme dobře, většinu zápasu jsme měli pod kontrolou. Newcastle hrozil směrem dopředu, ale i tak jsme měli dost šancí na to, abychom pohodlně vyhráli. Gól, který jsme inkasovali ve druhém poločase, byl nedbalý, ztratili jsme koncentraci. Měli jsme zápas dohrát ještě předtím," řekl Postecoglou BBC po porážce.

"Způsob, jakým jsme kontrolovali hru, byl opravdu potěšující. Je to frustrující, předvedli jsme tři dobré výkony, ale nemáme výsledky, které by jim odpovídaly," dodal trenér Tottenhamu, který se musel obejít bez zraněné posily Dominica Solankeho i brazilského útočníka Richarlisona.

"Když si vytvoříme tolik šancí, měli bychom za to dostat víc než dosud. Pozitivní je, že náš fotbal je dobrý, v posledních třech zápasech tomu tak bylo. Pokud budeme takhle hrát i nadále, budeme sklízet ovoce," uzavřel.

Newcastle – Tottenham 2:1