Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

De Bruyneho návrat do sestavy se blíží. Nemyslím si, že to bude trvat dlouho, řekl Guardiola

Kevin De Bruyne se zranil v zápase Ligy mistrů proti Interu.
Kevin De Bruyne se zranil v zápase Ligy mistrů proti Interu. TASR / AP Photo / Dave Thompson
Kevin De Bruyne (33) vynechal nedělní domácí zápas Premier League proti Arsenalu, ale podle trenéra Pepa Guardioly (53) by se měl brzy vrátit do sestavy Manchesteru City. Belgičan musel nuceně střídat při středeční remíze 0:0 s Interem Milán v Lize mistrů kvůli podezření na problémy s třísly.

Manchester City dnes hostí Watford ve třetím kole Ligového poháru, o víkendu pak cestuje v rámci Premier League do Newcastlu, kde by rád hodil za hlavu nedělní remízu 2:2 s Arsenalem. V té už se De Bruyne neobjevil.

"Nemyslím si, že to bude trvat dlouho, ale nedokážu říct, jestli bude k dispozici na zápas s Newcastlem. Stále má nepříjemný pocit v noze," řekl Guardiola k očekávanému návratu jedné z klíčových postav týmu.

De Bruyne by se brzy měl vrátit do hry.
De Bruyne by se brzy měl vrátit do hry.Livesport

De Bruyne byl v minulé sezoně mimo hru čtyři měsíce kvůli zranění podkolenní šlachy. V lednu oslavil návrat do týmu gólem při vítězství 3:2 proti Newcastlu. V tomto ročníku Premier League se zatím objevil ve čtyřech zápasech a k jednomu gólu přidal také nahrávku.

Manchesteru tak pomohl k výtečnému startu do sezony, Citizens jsou po pěti zápasech na prvním místě tabulky se 13 body, ztratili dosud pouze ve zmiňovaném utkání proti Arsenalu.

Manchester City – Watford (20:45)