Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Alisson oceňuje práci Slota v Liverpoolu: Je nám jasné, co po nás chce, dělá to chytře

Alisson si pochvaluje práci Slota v Liverpoolu.
Alisson si pochvaluje práci Slota v Liverpoolu.liverpoolfc.com
Možná již za rok vyklidí pozici týmové jedničky, přesto na adresu svého nového trenéra neřekne křivého slova. Naopak, brazilský gólman Alisson Becker (31) chválí práci Arneho Slota (45) a kvituje jeho přístup. Liverpool nebyl na letním přestupovém trhu příliš aktivní, přesto na Anfieldu doufají, že cenné trofeje jsou na dosah.

Letní přestupové okno mohlo Alissona zneklidnit. V Liverpoolu i v této sezoně zastává post týmové jedničky, avšak Reds učinili nákup v podobě gruzínského legionáře Giorgie Mamardašviliho. Překvapení letošního Eura získali za 30 milionů eur s podmínkou, že do příštího léta zůstane ve Valencii.

Alisson byl spojován s odchodem již během tohoto léta, ale nástupce německého kouče Jürgena Kloppa mu vyjádřil důvěru. Brazilský gólman práci Slota oceňuje a na jeho adresu vyslovil několik pochval.

"Nevymýšlí nic složitého, a přesto to přináší kýžený efekt. Dělá to chytře a jeho přístup se mi líbí. Styl, jakým přemýšlí a způsob, jakým své nápady realizuje. Z jeho řeči a pokynů je hned všem jasné, co po nich chce,“ prohlásil Alisson v rozhovoru pro brazilská média během reprezentační přestávky. 

"Samozřejmě vše vychází z tvrdé práce každého z nás. Všichni musíme chodit do zápasů s cílem vyhrávat. Já tomu mohu jít naproti tím, že udržím čisté konto. Je to o každém z nás a o tom, co na hřišti společnými silami uděláme. Přijde mi ale, že Slot nám vštěpuje systém, který nám rozhodně není cizí,“ dodal brazilský gólman.

Tabulka Premier League