Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Ošklivé zranění reprezentanta Juráska, v přípravě si zlomil ruku v předloktí

Juráska čeká pauza.
Juráska čeká pauza.Profimedia
Reprezentační obránce David Jurásek (23) nedohrál přípravný zápas Hoffenheimu proti Norwichi. Bývalý hráč pražské Slavie či Mladé Boleslavi si totiž v jednom ze soubojů zlomil ruku v předloktí a podle informací Livesport Zpráv musí na operaci. Klub na sociální síti X potvrdil frakturu jedné ruky, ačkoliv původní informace hovořily o zlomenině obou.

Hoffenheim – Norwich 2:2

K nešťastnému momentu došlo už ve 12. minutě zápasu, ještě za stavu 0:0. Po jednom z hlavičkových soubojů Jurásek nepříjemně spadl na zem a následovalo dlouhé ošetřování. V 17. minutě nedávného účastníka fotbalového Eura v Německu musel vystřídat Marius Bülter, jeho parťák byl odnesen na nosítkách. Zápas s Norwichem nakonec skončil 2:2, ačkoliv německý celek vedl 2:0.

Jurásek po výborné sezoně 2022/23, kterou strávil v pražské Slavii, zamířil do portugalské Benfiky Lisabon. V lednu zamířil na hostování právě do Hoffenheimu, to se v červnu prodloužilo.

Juráskovy předchozí sezony.
Juráskovy předchozí sezony.Livesport

Dá se očekávat, že Jurásek kvůli zranění nestihne start nové sezony. Hoffenheim do ní vstoupí 16. srpna zápasem domácího poháru, bundesligový ročník odstartuje o osm dní později proti Kielu. Reprezentaci čeká na začátku září vstup do Ligy národů a úvodní dva zápasy skupiny v Gruzii a s Ukrajinou.