Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Spokojenost s výsledkem, ale ne se všemi výkony. Musíme ještě tvrdě pracovat, hlásí Slot

Liverpool zatím vyhrál všechny tři přípravné zápasy.
Liverpool zatím vyhrál všechny tři přípravné zápasy.Reuters
Nový trenér Liverpoolu Arne Slot (45) prohlásil, že jeho tým má stále co zlepšovat, přestože v sobotu zakončil předsezonní turné v USA triumfem 3:0 nad Manchesterem United.

Manchester United – Liverpool 0:3

Slot, který v květnu nahradil Jürgena Kloppa, s Liverpoolem porazil také Arsenal 2:1 a Real Betis 1:0, a to znamenalo stoprocentní bilanci na zámořském turné. Příští neděli se The Reds utkají na Anfieldu se Sevillou a poté 17. srpna zavítají v úvodním zápase Premier League na půdu nováčka z Ipswich Townu.

Na otázku, zda je s dosavadními výkony svých svěřenců spokojen, Nizozemec odpověděl jasně. "Jsem, ale ne se všemi. S výsledkem jsme velmi spokojeni, vstřelili jsme několik opravdu pěkných gólů. Bylo to velmi pozitivní turné," zamyslel se.

"Nemyslím si, že jsme měli zápas dostatečně pod kontrolou, zahodili jsme příliš mnoho šancí. Manchester United si zasloužil lepší výsledek než prohrát 0:3, ale je to i ukázka naší kvality, že dokážeme využít šance, které jsme si vytvořili. Uvidíme, jak do týmu zapadnou hráči, kteří se vrátili z dovolené. V následujících dvou týdnech musíme tvrdě pracovat, abychom byli připraveni," dodal Slot.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Další výsledky přípravných zápasů