Karviná poprvé pod Hyským inkasovala a padla. Bohemians přehráli druhý tým maďarské ligy

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Karviná poprvé pod Hyským inkasovala a padla. Bohemians přehráli druhý tým maďarské ligy

Karviná v přípravě poprvé prohrála, nestačila na polský Piast.
Karviná v přípravě poprvé prohrála, nestačila na polský Piast.mfkkarvina.cz
Karviná prohrála 1:2 na hřišti Piastu Gliwice a ve třetím utkání během přípravy na novou sezonu utrpěla první porážku. Nenavázala tak na výhry nad dalšími polskými týmy Termalica Nieciecza a GKS Tychy. Bohemians zahájili soustředění výhrou nad maďarským Paksem.

Piast – Karviná 2:1

Slezany poslal do vedení ve 26. minutě z brejku Lucky Ezeh. Vzápětí navíc brankář Milan Knobloch chytil Jorgemu Félixovi penaltu, stejný hráč se ale hned z další akce prosadil střelou pod břevno. Karviná inkasovala poprvé pod vedením nového kouče Martina Hyského, v 66. minutě navíc rozhodl z přímého kopu Damian Kadzior.

"I přes porážku hodnotím utkání pozitivně, byly tam velice dobré věci. Soupeř měl herní i běžeckou kvalitu a hrál ve velké intenzitě, přesně takové zápasy nás čekají v lize. Škoda dvou inkasovaných gólů, kterým se dalo předejít," zhodnotil Hyský pro klubový web.

Bohemians – Paks 4:1

Bohemians ve Slovinsku porazili druhý tým uplynulé sezony maďarské ligy 4:1. Klokani vedli už v 11. minutě 2:0 po gólech Václava Drchala a Roberta Hrubého, po změně stran přidali další trefy Milan Ristovski a Vladimír Zeman.

Výsledy přípravných zápasů