Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Chelsea při remíze s Interem představila posilu. Atlético si poradilo s Juventusem

Jednu z branek Liverpoolu vstřelil mladý záložník Nyoni.
Jednu z branek Liverpoolu vstřelil mladý záložník Nyoni.Profimedia
Chelsea na Stamford Bridge remizovala v přípravném utkání s Interem a fanoušci Blues o poločasové přestávce přivítali novou posilu Pedra Neta (24). Liverpool s přehledem zvítězil nad Sevillou a Atlético si poradilo s Juventusem. Závěr přípravy vyšel i Arsenalu, jenž zdolal Lyon.

Liverpool – Sevilla 4:1

Nový trenér Liverpoolu Arne Slot pokračuje v úspěšné přípravě, když vyhrál všechna čtyři střetnutí. Při jeho neoficiálním debutu na Anfieldu domácí dominovali a Sevillu hladce porazili. O vítězi bylo prakticky rozhodnuto už po prvním poločase, kdy se trefili Diogo Jota a Luis Díaz. Po změně stran snížil Peque, gólový účet zápasu završil mladý záložník Trey Nyoni.

Juventus – Atlético 0:2

Atlético zakončilo přípravu bez porážky, když třikrát vyhrálo a jednou remizovalo. V Göteborgu rozhodlo o výsledku ve druhém poločase, kdy nejprve skóroval João Félix a poté z penalty Ángel Correa. Stoper Robin Le Normand si odbyl svůj neoficiální debut v novém působišti. Turínští ve čtyřech přípravných zápasech vyhráli pouze jednou, a to proti svému B-týmu.

Arsenal – Lyon 2:0

Arsenal v závěru přípravy vyhrál na domácí půdě Emirates Cup, o výsledku rozhodly góly v nastaveném čase. Skórovali obránci William SalibaGabriel. Debut si připsal italský obránce Riccardo Calafiori. Gunners vyhráli čtyři z pěti zápasů v přípravě a jsou dobře připraveni na start Premier League. Lyon zaznamenal vedle tří výher a jedné remízy druhou prohru.

Chelsea – Inter 1:1

Chelsea v šesti přípravných zápasech vyhrála pouze jednou a ani proti mistrovi Serie A nezačala dobře, od 26. minuty prohrávala po gólu Marcuse Thurama. Remízu však v samém závěru zajistil záložník Lesley Ugochukwu. Inter zakončil přípravu s bilancí tří výher, dvou remíz a jedné prohry. Anglický celek o poločase představil publiku novou posilu Neta.