Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Opět žádný Messi? Chicago odškodní fanoušky, pokud proti němu Argentinec nenastoupí

Messi zaznamenal v aktuální sezóně MLS 12 gólů a 14 asistencí ve 12 zápasech.
Messi zaznamenal v aktuální sezóně MLS 12 gólů a 14 asistencí ve 12 zápasech.Profimedia
Vedení fotbalového klubu Chicago Fire slíbilo svým fanouškům odškodnění, pokud Lionel Messi (37) nenastoupí ve vzájemném utkání proti Interu Miami. Duel MLS je naplánován na 31. srpna.

Messiho v minulé sezoně chicagské publikum nevidělo, jelikož nenastoupil kvůli zranění. Vstupenky na zápas byly rychle vyprodány a po oznámení, že Argentinec nebude hrát, zavládlo mezi fanoušky zklamání.

Vedení Chicaga však tentokrát zareagovalo a nabídlo kompenzaci pro případ, že argentinský útočník v příštím zápase v Chicagu nenastoupí. Trápí ho totiž zranění vazů v pravém kotníku, které si přivodil na turnaji Copa América.

Klub MLS uvedl, že fanoušci, kteří si zakoupí vstupenky na zápas, obdrží v případě Messiho absence buď poukaz na 250 dolarů, nebo poukaz na 100 dolarů. 

Poukaz s vyšší hodnotou by byl použit na nákup permanentky na rok 2025 a poukaz v hodnotě 100 dolarů bude použit na nákup další vstupenky na zápas Interu Miami v Chicagu v roce 2025. 

Fanoušci, kteří si zakoupili vstupenky na zápas 31. srpna již dříve, budou mít možnost uplatnit dvě volné vstupenky na poslední zápas základní části sezony 19. října proti Nashville SC.