Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kapitán Slovenska bude hrát s Ronaldem. Škriniar odmítl Serii A a odchází do Saúdské Arábie

Škriniar odchází do Saúdské Arábie.
Škriniar odchází do Saúdské Arábie.Profimedia / Victor Joly / DPPI FOOTBALL
Milan Škriniar (29) by se měl již brzy stát novým spoluhráčem Cristiana Ronalda (39) v saúdskoarabském Al Nassru. Dny slovenského obránce ve francouzské metropoli jsou takřka sečteny. Zkušený zadák se v pátečním duelu Paris Saint-Germain proti Montpellier nevešel ani na lavičku a začalo se spekulovat o jeho případném odchodu.

Nyní přišel novinář Fabrizio Romano s informací, že je Škriniar na cestě do Saúdské Arábie. Al Nassr, za který hraje i portugalská superstar Cristiano Ronaldo, měl do Paříže poslat oficiální nabídku, jež měla být odsouhlasena. Nyní je tak vše pouze na samotném hráči, kterému v odchodu nic nebrání.

Škriniar měl přitom registrovat zájem i ze Serie A, kde před přestupem do PSG několik let působil. V Janově oblékal dres Sampdorie a s Interem Milán v sezoně 2020/21 vyhrál Serii A.

Kapitán slovenské reprezentace proseděl na lavičce náhradníků už úvodní utkání sezony proti Le Havru a v předsezonní přípravě si za PSG připsal pouze dva starty.

Rodák ze Žiaru nad Hronom rozšířil kádr francouzského šampiona před rokem jako volný hráč po konci smlouvy v Interu. Během první sezony v dresu PSG si připsal 32 startů.

Další přestupy a spekulace