Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Jsou Škriniarovy dny v PSG sečteny? Vypadl ze sestavy a údajně nefiguruje v plánech kouče

Milan Škriniar proseděl zápas prvního kola na střídačce, tentokrát nebude ani na ní.
Milan Škriniar proseděl zápas prvního kola na střídačce, tentokrát nebude ani na ní.Profimedia - Victor Joly / DPPI FOOTBALL - FRENCH CHAMP
Milan Škriniar (29) chybí v nominaci PSG na páteční zápas druhého kola Ligue 1 proti Montpellier. Slovenský obránce je sice zdravý, nicméně utkání v Parku princů bude sledovat z tribuny, důvodem je rozhodnutí trenéra Luise Enriqueho (54). Informaci přinesl francouzský deník L'Equipe.

Kapitán slovenské reprezentace proseděl úvodní utkání sezony proti Le Havru na lavičce náhradníků. V předsezonní přípravě si za PSG připsal pouze dva starty a francouzská média spekulují o jeho budoucnosti v klubu.

Kromě Škriniara chybí v sestavě pro duel s Montpellier také Španěl Carlos Soler, který míří do West Hamu. Ze stejného důvodu absentuje také Uruguayec Manuel Ugarte, jehož přestup údajně dokončuje Manchester United.

Enrique se také rozhodl opět vynechat trojici Danilo Pereira, Nordi Mukiele a Juan Bernat. Presnel Kimbembe, Lucas Hernández a Goncalo Ramos se zotavují po zranění.

Škriniar rozšířil kádr francouzského hegemona před rokem jako volný hráč po konci smlouvy v Interu. Během první sezony v dresu PSG si připsal 32 startů, po Novém roce jej na více než dva měsíce odstavilo zranění kotníku.

Program Ligue 1