Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Di María nakonec dres nezmění, Argentinec v Benfice podepsal novou roční smlouvu

Di María bude i nadále oblékat dres Benfiky.
Di María bude i nadále oblékat dres Benfiky.X @SLBenfica
Benfica se bude i nadále spoléhat na Ángela Di Maríu (36), jenž se dohodl na ročním prodloužení smlouvy. Argentinský křídelník byl spojován s návratem do mateřského Rosaria Central, spekulovalo se také o Interu Miami, nakonec však zůstává v Evropě.

Di María si návrat do Rosaria Central rozmyslel po výhrůžkách fanoušků jeho rodině. Rázem se začalo mluvit, že by mohl obnovit spojení s krajanem Lionelem Messim v Interu Miami, výhodné podmínky nabízel Besiktas, mistr světa z Kataru se však rozhodl setrvat v lisabonském klubu.

"Chci více titulů! Od chvíle, kdy jsem začal hrát, až dodnes jsem vždycky chtěl vyhrávat tituly, a když ukončíte kariéru, zůstane vám to, co jste vyhráli. Každý rok chci vyhrávat a letos se pokusím vyhrávat víc," prohlásil Di María po prodloužení smlouvy v Benfice. "Fanoušci jsou vždycky s námi, abychom dosáhli svých cílů, a tento rok bude určitě velmi speciální," doufá křídelník.

Rodák z Rosaria se do Benfiky, kde již působil mezi lety 2007 až 2010, vrátil před rokem z Juventusu. Di María ve známém prostředí nastoupil do 48 soutěžních zápasů s bilancí 17 gólů a 15 asistencí, kýženého titulu se však nedočkal, musel se spokojit se Superpohárem.

Bývalý hráč Realu Madrid, Manchesteru United nebo PSG si následně spravil náladu vítězstvím na Copa América, po němž ukončil kariéru v argentinské reprezentaci. Di María s La Albiceleste opanoval jihoamerický šampionát dvakrát po sobě a před dvěma lety vyhrál MS v Kataru.

Další přestupy a spekulace