Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Rakousko v Lize národů rozstřílelo pěti góly Norsko, Anglie napravila zaváhání s Řeckem

Aktualizováno
Rakousko dalo Norsku pět branek.
Rakousko dalo Norsku pět branek.JOE KLAMAR / AFP
Fotbalisté Anglie po nečekané čtvrteční domácí porážce 1:2 s Řeckem dnes ve skupině B Ligy národů vyhráli ve Finsku 3:1. Albion nepodlehl Seveřanům ani ve třináctém utkání, před měsícem je v Londýně porazil 2:0. Výhru slaví také Rakousko, které porazilo Norsko nečekaně vysoko 5:1.

Finsko – Anglie 1:3

Skóre na Olympijském stadionu v Helsinkách otevřel zblízka v 18. minutě Jack Grealish, jehož 23. října čeká s Manchesterem City zápas v Lize mistrů s pražskou Spartou. Pojistku přidal v 74. minutě povedenou ranou z přímého kopu Alexander-Arnold, na nějž navázal Rice. V závěru snížil Hoskonen.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Úřadující vicemistři Evropy se bodově dotáhli na vedoucí tým skupiny B2 Řecko, které má k dobru večerní souboj s Irskem. Finsko prohrálo v letošním ročníku LN i čtvrté utkání.

Rakousko – Norsko 5:1

Rakousko v Linci rozstřílelo Nory i díky dvěma brankám Arnautovice, přičemž tu druhou dal z penalty. Seveřanům nepomohl ani kanonýr Haaland, který se ve čtvrtek s 34 brankami stal nejlepším střelcem v historii norské reprezentace. Útočník Manchesteru City tentokrát neskóroval.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Norsko nadále vede skupinu B3, bodově se ale na něj vedle Rakouska dotáhlo i Slovinsko.

Řecko – Irsko 2:0

Úřadující vicemistři Evropy Angličané nadále ztrácejí tři body na vedoucí Řeky, kteří doma zdolali Irsko 2:0. Krátce po změně stran rozhodl Bakasetas, v nastavení přidal pojistku střídající Mantalos. Za domácí od 72. minuty nastoupil slávistický záložník Zafeiris.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

Ostatní výsledky