Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Albánskou reprezentaci doplnil sparťan Tuci, chybět naopak bude kapitán Djimsiti

Indrit Tuci si může připsat premiérový start za reprezentační A-mužstvo.
Indrit Tuci si může připsat premiérový start za reprezentační A-mužstvo.Radek Vebr / MFDNES + LN / Profimedia
Albánskou reprezentaci před odletem do Prahy k pátečnímu utkání Ligy národů doplnil útočník Indrit Tuci (24), jenž je po záložníkovi Qazimu Lacim (28) druhým sparťanským hráčem v nominaci brazilského trenéra Sylvinha a v nadcházejících zápasech v Česku a v Gruzii si může připsat premiérový start za reprezentační A-mužstvo. Z albánského výběru naopak vypadl kapitán Berat Djimsiti (31), informovala o tom tamní asociace.

Pro TucihoLaciho bude zápas proti českému týmu naprosto mimořádný. Utkání se totiž odehraje na stadionu na Letné, kde sídlí jejich klub ze Sparty. Zatímco Laci má v reprezentačním "áčku" na kontě už 32 startů a čtyři branky, Tuci dosud za něj nenastoupil. V minulosti prošel jednadvacítkou.

Albánci museli stejně jako český celek udělat v nominaci kvůli zranění dodatečně několik změn. K dispozici nebude kapitán Djimsiti, obránce Bergama se nestihl dát do pořádku po zranění v utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck. Z nominace v průběhu týdne vypadl i útočník Myrto Uzuni, místo něhož Sylvinho povolal Tuciho.

Albánci nastoupí v pátek proti českému týmu na Letné od 20:45, v druhém z říjnových duelů se pak představí proti Gruzii. V tabulce skupiny B1 mají po zářijových zápasech stejně jako Haškovi svěřenci tři body.

Česko – Albánie (pátek 20:45)