Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Vylámané zuby a branka snů, píší německá média o zápase Stuttgartu se Spartou

Kaan Karininen vymetl šibenici domácí branky.
Kaan Karininen vymetl šibenici domácí branky.ČTK / imago sportfotodienst / Michael Weber IMAGEPOWER
Hráči Stuttgartu si v Lize mistrů vylámali zuby na Spartě. Branka, kterou Kaan Kairinen (25) vyrovnal ještě v prvním poločase na 1:1, byla z říše snů. V komentářích ke druhému utkání ligové fáze ve Stuttgartu to dnes napsala německá média.

"VfB Stuttgart při prvním domácím zápase v Lize mistrů po více než 14 letech vytouženého vítězství nedosáhl," napsala k zápasu stanice ntv. Podle listu Stuttgarter Zeitung si fotbalisté z hlavního města spolkové země Bádensko-Württembersko na Spartě "vylámali zuby".

List Süddeutsche Zeitung označil výkon Sparty ve švábské metropoli za snový. Enzo Millot, který druhý tým uplynulé sezony německé ligy poslal v sedmé minutě do vedení, se postaral o švábský začátek snů, ale Sparta nakonec vyrovnala.

To podle novin zařídil Kairinen "brankou snů před šedesáti tisíci diváky". Fotbalisté Stuttgartu měli v zápase problémy a také velké štěstí. "Veljko Birmančevič totiž trefil hlavičkou jen břevno," napsaly Süddeutsche Zeitung. Také podle bulvárního listu Bild byla Kairinenova střela gólem z říše snů.

List Frankfurter Allgemeine Zeitung napsal, že fotbalisté VfB rozehráli svou partii ideálně. "Uprostřed fáze, kdy se zdálo, že převzali kontrolu, padla vyrovnávací branka. Kairinen vstřelil gól z přímého kopu nádherně do pravého horního rohu," napsal list.

Stuttgart – Sparta Praha 1:1