Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Slávisté odcestovali do Francie bez Douděry či Fily. Proti Lille může nastoupit Schranz

Schranz bude nejspíše připraven v úterý nastoupit.
Schranz bude nejspíše připraven v úterý nastoupit.Profimedia
Zhruba s hodinovým zpožděním kvůli silné bouřce a pozastavenému provozu na ruzyňském letišti odcestovali v neděli večer fotbalisté Slavie k úternímu úvodnímu utkání 4. předkola Ligy mistrů proti Lille. Pražanům budou v zápase chybět obránce David Douděra (26) a útočník Daniel Fila (21), naopak k dispozici by měl být uzdravený univerzál Ivan Schranz (30). Vršovičtí to uvedli na svém webu.

Douděra opět schází z osobních důvodů, Fila má zdravotní potíže. Neodcestoval ani další krajní bek Michal Tomič. Naopak jeden z nejlepších střelců letního mistrovství Evropy Slovák Schranz, který chyběl při sobotní ligové výhře 2:1 nad Teplicemi, zřejmě bude v úterý připraven.

Slávisté odcestovali k venkovnímu zápasu v pohárech jako již tradičně s dvoudenním předstihem. Souboj o třetí účast v hlavní fázi Ligy mistrů v klubové historii neodstartují v Lille, nýbrž ve Valenciennes, které je vzdálené zhruba 50 kilometrů. Francouzský soupeř nemůže hostit zápas na svém stadionu, neboť aréna by se nestihla připravit po nedávných olympijských hrách.

"Letíme udělat dobrý výsledek, za nás za realizák je důležité, že odveta bude u nás v Edenu. První zápas bude oťukávací, jako byl s Unionem (Saint-Gilloise). Budeme ještě nakoukávat soupeře, čeká nás den s tréninkem ve Francii, bude prostor poznat soupeře do hloubky. Věřím, že budeme dobře připraveni," uvedl asistent trenéra Milan Kerbr.

Úterní úvodní zápas závěrečného předkola o Ligu mistrů bude mít výkop v 21:00.

Lille – Slavia Praha (úterý 21:00 + audiokomentář)