Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Odvetný pohárový zápas Sparty na hřišti rumunského FCSB nakonec bude na českých obrazovkách

Sparta potřebuje v Rumunsku vyhrát.
Sparta potřebuje v Rumunsku vyhrát.Profimedia
Fotbaloví fanoušci hodně dlouho nevěděli, zda odvetný zápas pražské Sparty na hřišti rumunského FCSB ve 3. předkole Ligy mistrů budou moci sledovat na televizních obrazovkách. Do svého vysílání ho nakonec zařadila stanice Nova Sport 1. Duel začne ve 20:30 a bude jej možnost sledovat i na platformě VOYO. Utkání Slavie, která odehraje odvetu v Belgii ve stejný čas jako její rival, vysílá stanice CANAL+ Sport 2.

FCSB – Sparta (20:30) + audiokomentář

Nejistota ohledně vysílání zápasu FCSB – Sparta trvala až do úterního rána. Teprve poté se objeviza zpráva o to, že příznivci Letenských zápas svého týmu nakonec uvidí.

"Jsem rád, že se nám povedlo dotáhnout několikadenní jednání do úspěšného konce. Spartě držíme palce a věříme v dobrý výsledek," uvedl Dušan Mendel, vedoucí sportu pro TV kanály & VOD na TV Nova. 

Kromě přenosu plánuje Nova Sport 1 i předzápasové studio a tak vysílání fotbalového šlágru začne už v 19:45. Hosty studia budou nejlepší střelec historie české reprezentace Jan Koller, bývalý útočník Sparty Roman Bednář a někdejší reprezentační gólman Tomáš Vaclík.

Sparta v úvodním souboji s rumunským celkem uhrála remízu 1:1.

Royale Union – Slavia (20:30) + audiokomentář

Fotbalisté Slavie nastoupí v Bruselu k odvetě 3. předkola Ligy mistrů na hřišti Saint-Gilloise. Pražané minulý týden v úvodním duelu v souboji úřadujících vicemistrů svých zemí zvítězili 3:1 a k postupu by si mohli dovolit i porážku o jednu branku.

Jejich zápas poběží netradičně na obrazovkách CANAL+ Sport 2. Televizní diváci se už od 20:00 mohou těšit na studio Match Time, ve kterém zazní názory expertů Vladimíra Šmicera, Jaroslava Köstla a Karla Häringa. K nim se přímo z dějiště připojí reportér Martin Minha.