Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Na Arsenal bez hvězdy. Trenér Enrique se pohádal s Dembélém a vynechal ho z nominace

Dembélé a Enrique v konverzaci během zápasu Ligy mistrů mezi PSG a Barcelonou.
Dembélé a Enrique v konverzaci během zápasu Ligy mistrů mezi PSG a Barcelonou.Alejandro Garcia / EPA / Profimedia
Svůj druhý zápas Ligy mistrů podstoupí PSG na půdě Arsenalu, bude se každopádně muset obejít bez svého ofenzivního pilíře Ousmaneho Dembélého (27). Na vině přitom nejsou zdravotní problémy, ale hádka, do které se měl francouzský křídelník dostat s trenérem Luisem Enriquem. A ten svého svěřence postavil před úterním střetnutím na vedlejší kolej.

Zpráva o Španělově verdiktu, o kterém nejprve informovala francouzská televizní stanice RMC Sport a následně ho potvrdil také sportovní list L'Équipe, byla zveřejněna jen den před výkopem v Londýně. Dembélé, který byl od začátku ročníku jednou z hlavních opor pařížského klubu, se dosud objevil ve všech šesti zápasech Ligue 1 a vsítil čtyři branky, zasáhl také do úvodního utkání milionářské soutěže proti Gironě.

L'Équipe tvrdí, že se francouzský reprezentant měl pohádat se svým trenérským šéfem po pátečním ligovém duelu s Rennes. Dembélé měl být kritizovaný za některá svoje rozhodnutí přímo na hřišti, což se mu nelíbilo, a došlo tak k "prudké" hádce. Luis Enrique přitom nijak "neocenil" to, že se mu jeho podřízený vzpouzí a snažil se obhajovat. Vedení klubu se k celému problému oficiálně nevyjádřilo, odhalena nicméně už byla nominace na střetnutí s Arsenalem, v níž Dembélé nefiguruje.