Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Musíme se zlepšit a zvednout úroveň, jinak nemáme šanci, řekl trenér Malmö Rydström

Rydström během tiskové konference.
Rydström během tiskové konference.ČTK / Vondrouš Roman
Trenér fotbalistů Malmö Henrik Rydström (48) věří, že úterní odveta 4. předkola Ligy mistrů na hřišti Sparty není ztracená. Švédský celek bude na Letné dohánět ztrátu 0:2 z úvodního domácího utkání. Rydström na tiskové konferenci uvedl, že navzdory dvougólovému manku nebude jeho tým měnit způsob hry.

"Vůbec si nemyslím, že by byl zápas ztracený. V Malmö Sparta podala důkaz, že hraje fyzičtěji a intenzivněji než většina týmů. Můžeme jí v tom v některých fázích konkurovat. Doufám, že to tak zítra bude," prohlásil osmačtyřicetiletý Švéd.

Nemyslí si, že je tak důležité brzy skórovat. "Když dáme gól třeba v 60. minutě, dostane se pod tlak Sparta, ne my. Nebudeme v žádném případě měnit hru kvůli tomu, že prohráváme 0:2. Budeme hrát svým stylem, ale musíme se zlepšit a zvednout svou úroveň, jinak tady nemáme šanci," řekl Rydström.

Po úvodním středečním duelu se Spartou opustil Malmö ofenzivní záložník Sebastian Nanasi, který přestoupil do Štrasburku. "Počítali jsme s tím, že půjde pryč. Je dost jiných hráčů, kteří se těší na jeho pozici na levé straně," mínil Rydström.

Sparta v TV: Kde sledovat zápas s Malmö?

Utkání Sparta – Malmö vysílá stanice Nova Sport 6.

Sparta – Malmö (úterý, 21:00) + audiokomentář