Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Malmö a PAOK remizovaly, Lille porazilo Fenerbahce. Černý přihrál na gól Rangers

Aktualizováno
V utkání Malmö s PAOK padly dva góly na každé straně.
V utkání Malmö s PAOK padly dva góly na každé straně.AFP
Reprezentant Václav Černý pomohl Rangers gólovou asistencí k remíze 1:1 na hřišti Dynama Kyjev v úvodním zápase 3. předkola Ligy mistrů. Souboj možných soupeřů pražské Sparty ve 4. předkole mezi Malmö a PAOK Soluň skončil na hřišti švédského šampiona 2:2, duel potenciálních soupeřů Slavie mezi Lille a Fenerbahce zvládl 2:1 francouzský celek. Odvety jsou na programu za týden.

Malmö FF – PAOK 2:2

Malmö se doma ujalo v obou poločasech vedení, soupeř ale pokaždé brzy srovnal. Hned tři branky padly po rohovém kopu. Nejprve na gólovou hlavičku Pontuse Jansonna odpověděl po přímočaré akci z dorážky Taison a po změně stran se po rohových kopech prosadili Sebastian NanasiAbdul Baba.

Vítěz dvojzápasu se v závěrečném předkole utká se Spartou, pokud Pražané postoupí přes rumunský FCSB. Úvodní utkání na Letné skončilo 1:1.

Lille – Fenerbahce 2:1

Lille doma udolalo Fenerbahce gólem v nastavení, tečovanou střelou rozhodl střídající Edon Zhegrova. Vítěz dvojzápasu narazí na úspěšnějšího z dvojice Slavia – Royale Union, jejichž první duel je na programu ve středu v Edenu.

Dynamo Kyjev – Rangers 1:1

Rangers prohrávali v Lublinu od 38. minuty a gólu kapitána Dynama Andrije Jarmolenka. Ve čtvrté minutě nastavení ale Černý poslal z pravé strany přesný centr na Cyriela Desserse, jenž se zblízka nezmýlil. Český křídelník, který v glasgowském klubu hostuje z Wolfsburgu, stejně jako při sobotním ligovém debutu odehrál závěrečnou půlhodinu.

Přehled kvalifikace Ligy mistrů