Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Každým zápasem se cítím lépe, hlásí nadšený Mbappé. Real nakoplo střídání Endricka

Kylian Mbappé se dostává do skvělé střelecké formy.
Kylian Mbappé se dostává do skvělé střelecké formy. TASR / AP Photo / Manu Fernandez
Kylian Mbappé (25) se pomalu ale jistě dostává zpět do formy. Potvrdil to i při svém prvním vystoupení za Real Madrid v Lize mistrů, kdy jednou brankou přispěl k výhře španělského velkoklubu 3:1 nad Stuttgartem. "Vím, že mám na víc, každým zápasem se cítím lépe," prohlásil francouzský kanonýr bezprostředně po utkání.

Kylian Mbappé se proti Stuttgartu prosadil krátce po příchodu z kabin, čímž otevřel skóre zápasu. Letní akvizice Realu Madrid tak vstřelila svůj pátý gól v sedmém utkání ve všech soutěžích od svého příchodu z francouzského PSG.

"Vím, že mám na víc, každým zápasem se cítím lépe. Teď dávám góly a jsem tu šťastný. Bylo to těžké střetnutí, ale taková je Liga mistrů. Soutěž se změnila, takže je důležité rychle sbírat výhry, abychom zjistili, zda se můžeme kvalifikovat," řekl spokojený Mbappé.

Ancelotti poslal do hry na závěrečných deset minut také osmnáctiletého brazilského útočníka Endricka, a i on se dokázal zapsat mezi střelce. V závěru zápasu skóroval z hranice šestnáctky, když se rozhodl nepřihrávat zkušenějším spoluhráčům a zaskočil tím soupeřova brankáře. 

"Je to kluk s velkou kvalitou a ukázal ji. Svou osobnost nastínil tím, že nepřihrával, ale sám střílel," chválil svého mladšího kolegu brankář Thibaut Courtois.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Opta by Stats Perform

Real Madrid - Stuttgart 3:1