Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Juventus musí najít náhradu za Bremera, obránce kvůli zranění přijde o zbytek sezony

Oporu Juventusu Bremera čeká operace.
Oporu Juventusu Bremera čeká operace.ČTK / imago sportfotodienst / Christian Schroedter
Juventus včera i přes oslabení otočil utkání na půdě Lipska a vyhrál 3:2, černou kaňkou je ale především ztráta obránce Bremera (27). Brazilský reprezentant si hned v úvodu duelu poranil koleno a jedná se o problém, který ho dost možná připraví o zbytek sezony.

Obránce byl střídán již po šesti minutách, stadion opouštěl o berlích a po návratu na Apeninský poloostrov se podrobil vyšetření. Testy následně potvrdily nejčernější obavy a hráče čeká minimálně sedmiměsíční pauza. "Gleison Bremer dnes absolvoval podrobné vyšetření a to odhalilo přetržený přední zkřížený vaz v levém koleně. Fotbalista se v nejbližších dnech podrobí operaci," oznámila Juventus v oficiálním prohlášení.

Bremer do včerejšího večera nevynechal v letošní sezoně ani minutu, není ale jediným čerstvým marodem svého týmu. Krátce po něm opouštěl hřiště i Nicolás González, ofenzivní argentinský reprezentant má zraněný stehenní sval a rovněž ho nemine nucená pauza.

Vedle této dvojice na marodce zůstává polský útočník Arkadiusz Milik, který se podrobil druhé operaci menisku a do akce se zapojí nejdříve začátkem listopadu. V rámci Ligy mistrů v nejbližší době nebude k dispozici ani včera vyloučený brankář Michele Di Gregorio.

RB Lipsko – Juventus 2:3