Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Definitivní ano! Mbappé se upsal Realu, čerství vítězové LM oznámí novou posilu příští týden

Kylián Mbappé bude od nové sezony oblékat dres Realu Madrid.
Kylián Mbappé bude od nové sezony oblékat dres Realu Madrid.Profimedia
"Here we go!" Podle specialisty na přestupy Fabrizia Romana je definitivně jasno – Kylian Mbappé (25) bude příští týden představen jako nová posila Realu Madrid. Francouzská hvězda měla podepsat všechny potřebné dokumenty a jejímu přesunu k čerstvým vítězům Ligy mistrů už nic nebrání.

Mbappé patřil mezi hlavní přestupové cíle Realu dlouhodobě, v lednu 2022 se s vedením královského celku měl na angažmá dokonce ústně domluvit. Ze změny dresu ale sešlo poté, co PSG nabídlo nejlepšímu střelci Ligue 1 posledních pěti sezon výrazně vylepšenou dvouletou smlouvu.

Ta francouzské hvězdě doběhne letos v červenci. Mbappé nakonec kývl na novou nabídku, která je nižší než ta, jakou Real poslal do Francie před dvěma lety. Podpisový bonus se má pohybovat kolem 130 milionů eur a francouzský útočník by si měl ročně přijít na 26 milionů eur.

Král střelců mistrovství světa 2022 si tak poprvé vyzkouší angažmá mimo Ligue 1, v níž v dresu Monaka a PSG odehrál 233 zápasů s bilancí 182 gólů a 59 asistencí. Dalších 43 branek má na kontě v Lize mistrů a 39 v domácím poháru.