Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bodö/Glimt si poradilo s CZ Bělehrad, Olayinka se žlutil. Dinamo Záhřeb přejelo Karabach

Hráči Bodö/Glimt oslavují gól v zápase s CZ Bělehrad.
Hráči Bodö/Glimt oslavují gól v zápase s CZ Bělehrad.Profimedia
Fotbalisté Bodö/Glimt v úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů porazili Crvenou zvezdu Bělehrad 2:1, za níž nastoupil v základní sestavě bývalý hráč Slavie Peter Olayinka (28). Dinamo Záhřeb v dalším zápase mistrovské části kvalifikace zdolalo Karabach jednoznačně 3:0.

Bodö/Glimt – CZ Bělehrad 2:1

Olayinku v létě k návratu do Edenu lákala Slavia a v jednu chvíli už dokonce získala souhlas srbského mistra. Bělehradský klub pak ale ještě navýšil své požadavky, na které už Pražané nepřistoupili. Crvena zvezda navíc během přípravy postavila hráče z Nigérie mimo mužstvo.

Do týmu se vrátil až nedávno a střelecký účet v nové sezoně si otevřel minulý týden dvěma góly v ligovém duelu s Čukarički. V Norsku se zapsal do statistik jen žlutou kartou, kterou dostal za hodně ostrý zákrok. Exsparťan Guélor Kanga zůstal celý zápas jen na lavičce bělehradského mužstva.

Dinamo Záhřeb – Karabach 3:0

Hridnou utkání v Záhřebu se stal střídající Sandro Kulenovič. Přestože se čtyřiadvacetiletý chorvatský útočník dostal do hry až v 63. minutě za stavu 1:0, v rozmezí pěti minut dvakrát skóroval a zařídil Dinamu přepychovou pozici do odvety.

Přehled kvalifikace Ligy mistrů