Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Vrátit se domů bylo mým snem, řekl Olmo po přestupu do Barcelony. Vyžádal si ho trenér Flick

Olmo bude opět oblékat dres Barcelony.
Olmo bude opět oblékat dres Barcelony.FC Barcelona
Dani Olmo (26) se vrátil domů, konkrétně do Barcelony. Španělský fotbalista má za sebou úspěšné léto, když pomohl své zemi uspět na Euru a získal tam i ocenění pro nejlepšího střelce. Nyní se chce však soustředit na klub, ve kterém s fotbalem začínal.

Na to, že je žhavým zbožím, je už docela zvyklý. Bylo tomu tak už v době, kdy exceloval v dresu Dinama Záhřeb a je tomu tak i nyní, kdy stabilně předváděl kvalitní výkony v dresu Lipska a španělské reprezentace.

Po skvělém Euru se o šestadvacetiletého středopolaře začala zajímat i Barcelona a kreativní hráč začínal tušit, kam povedou jeho další kariérní kroky. "Vrátit se domů k rodině a přátelům bylo mým snem. Klub o to bojoval, ve hře byly i jiné možnosti, ale když přišla Barca s takovou touhou a iniciativou, neváhal jsem," prozradil Olmo v rozhovoru pro klub.

Přestože se rodák z Terrassy zná s Hansi Flickem z Bundesligy, před podpisem smlouvy s německým trenérem nemluvil. "Deco mi řekl, že mě sem chce přivést kouč. Moc jsem se těšil, že si zahraji se spoluhráči z reprezentace a nebo s De Jongem, Lewandowskim a Araújem. Máme skvělý tým a já doufám, že přinesu fanouškům hodně radosti," uvedl Španěl.

Po potvrzení svého návratu do dresu katalánského celku má záložník jasné přání. "Vždycky chci vyhrávat, nechci prohrávat ani na tréninku. Vítězství jsou to, čeho chci s Barcelonou dosáhnout," odpověděl Olmo nadšeně.