Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

První bod pro nováčka. Espanyol s Králem v sestavě překvapivě remizoval na půdě Atlétika 0:0

Alex Král (vlevo) v souboji s hvězdou Atlétika Antoinem Griezmannem.
Alex Král (vlevo) v souboji s hvězdou Atlétika Antoinem Griezmannem.ČTK / Panoramic / LGM / Panoramic
Fotbalisté Espanyolu Barcelona v základní sestavě se záložníkem Alexem Králem (26) překvapivě remizovali ve třetím kole španělské ligy na hřišti favorizovaného Atlétika Madrid 0:0 a poprvé v sezoně bodovali. Český reprezentant odehrál podruhé za sebou celý zápas.

Nováček LaLigy Espanyol v úvodních dvou kolech podlehl shodně 0:1 Valladolidu a San Sebastianu. Premiérové branky v ročníku po návratu mezi elitu se sice nedočkal ani tentokrát, alespoň však získal první bod. Po celý zápas hrozili zejména domácí, Lino nastřelil tyč, po změně stran dostal míč do sítě Riquelme, jenže branka kvůli ofsajdu neplatila. Celek z madridské metropole v nové sezoně stále neprohrál, podruhé ale remizoval.

Real Sociedad doma podlehl Alavésu 1:2. Domácí od 29. minuty hráli bez vyloučeného mistra Evropy Oyarzabala, přesto se ujali vedení zásluhou Méndeze. V nastavení úvodního dějství však srovnal Villalibre a obrat dokonal po přestávce střídající Martínez. Bilbao zdolalo 1:0 Valencii, která prohrála i třetí zápas v ligové sezoně. Nováček Valladolid remizoval doma s Leganés bez branek.

Tabulka LaLigy