Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Na marodku Realu Madrid přibyl Mbappé, poraněný stehenní sval ho odstaví na tři týdny

Kylian Mbappé bude bezmála měsíc mimo hru.
Kylian Mbappé bude bezmála měsíc mimo hru.AFP
Kylian Mbappé (25) vstřelil dal v úterý sedmý a na nějakou dobu poslední soutěžní gól za Real Madrid. Francouzský útočník nedohrál utkání proti Deportivu Alavés, v závěru si poranil stehenní sval, a mimo hru by měl být zhruba tři týdny.

Bývalá hvězda PSG střídala 10 minut před koncem zápasu (3:2) a během středy absolvovala první testy. "Kylian Mbappé má za sebou vyšetření v našem zdravotním centru, které potvrdilo zranění stehenního svalu. Stav hráče budeme nadále monitorovat," stojí v prohlášení úřadujícího španělského mistra.

Mbappé by měl chybět zhruba tři týdny a v neděli tak nenastoupí k derby proti Atlétiku, týkat se ho nebudou ani souboje s Lille a Villarrealem a během příštího měsíce nebude k dispozici ani francouzské reprezentaci. Pokud vše půjde podle plánu, měl by 19. října nastoupit na půdě Celty Vigo.

Mbappé v tuto chvíli rozšířil už tak početnou marodku Realu Madrid, na níž se nacházejí rovněž Brahim Díaz, Dani Ceballos a David Alaba, po problémech s kolenem by se naopak už tento týden mohl do tréninku zapojit Eduardo Camavinga.

Tabulka LaLigy