Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé zařídil výhru Realu, Girona i bez Krejčího slaví druhé vítězství sezony

Aktualizováno
Mbappé v utkání skóroval dvakrát.
Mbappé v utkání skóroval dvakrát.THOMAS COEX / AFP
Kylian Mbappé (25) se ve 4. kole dočkal prvních gólů v dresu Realu Madrid v LaLize a zařídil výhru nad Betisem 2:0. Podruhé skóroval francouzský útočník, jemuž po minulé sezoně vypršela smlouva v Paris St. Germain, z penalty. Girona vyhrála na hřišti FC Sevilla 2:0 a připsala si druhé vítězství. Reprezentační obránce Ladislav Krejčí (25) opět zůstal jen mezi náhradníky hostů a dosud v novém působišti odehrál jen deset minut v prvním kole na hřišti Betisu.

Sevilla – Girona 0:2

Skóre otevřel až těsně před poločasem záložník Martín, jenž se uvolnil v soupeřově vápně a centr Gutiérreze doklepl do odkryté branky. Na druhé straně gól Ejukeho neuznal videorozhodčí kvůli ofsajdu. Ve druhém poločase z penalty zvýšil útočník Ruiz. Letní posila z Bragy a náhrada za nejlepšího střelce minulého ročníku LaLigy Arťoma Dovbyka se v novém působišti prosadila ve druhém zápase po sobě.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Sevilla zatím střídá porážky a remízy a v tabulce je předposlední.

Real Madrid – Real Betis 2:0

Mbappé debutoval v dresu "Bílého baletu" 14. srpna proti Atalantě Bergamo a gólem pomohl k šestému Superpoháru UEFA. První ligovou branku mohl oslavit dnes 67. minutě. Po přihrávce patou od Valverdeho se uvolnil ve vápně a pohotově usměrnil míč k bližší tyči Silvovy branky.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Gólman Betisu o devět minut později fauloval Viníciuse Júniora a z penalty se trefil Mbappé podruhé. V závěru ještě mohl zvýšit vedení Realu střídající Endrick, ale ve snaze procpat míč do branky mezi nohama Silvy neuspěl. Real je v tabulce druhý o čtyři body za stoprocentní Barcelonou.

Další výsledky

Tabulka LaLigy