Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé po prvním gólu na Bernabéu: Skvělý pocit a úleva. Moc to pro mě znamená

Kylian Mbappé slaví svůj gól proti Betisu.
Kylian Mbappé slaví svůj gól proti Betisu.Thomas COEX / AFP
Hvězdný fotbalový útočník Kylian Mbappé (25) po dvou gólech do sítě Betisu Sevilla přiznal, že se mu po premiérových ligových brankách v dresu Realu Madrid ulevilo. Francouzský reprezentant čekal na gól do čtvrtého kola, v neděli zařídil obhájcům titulu domácí vítězství 2:0.

Mbappé otevřel skóre v 67. minutě po patičce spoluhráče Federica Valverdeho a čtvrt hodiny před koncem přidal druhý zásah z penalty. Pětadvacetiletá ofenzivní hvězda skórovala hned při svém debutu po letním příchodu z Paris St. Germain v Superpoháru proti Bergamu, v neděli se poprvé prosadila před domácími fanoušky.

"Byl to skvělý pocit a úleva. Těšil jsem se, až dám první gól na tomhle legendárním stadionu. Na nejlepším stadionu na světě," řekl Mbappé v rozhovoru pro DAZN. "Ale nejdůležitější jsou tři body, po remíze s Las Palmas jsme je potřebovali," podotkl mistr světa z roku 2018.

Cesta ke gólu Kyliana Mbappého.
Cesta ke gólu Kyliana Mbappého.Opta by Stats Perform / @realmadrid

Real v úvodu soutěže venku dvakrát remizoval a na dosud stoprocentního rivala Barcelonu ztrácí čtyři body. Mbappé věří, že se s dalšími hvězdami v ofenzivě Bílého baletu brzy sehraje a začne naplňovat očekávání.

"Jsem šťastný od prvního okamžiku, kdy jsem přišel. Všichni v klubu mě maximálně podporují, i když zrovna nedám gól. Moc to pro mě znamená," dodal šestinásobný nejlepší střelec francouzské ligy.

Real Madrid – Betis 2:0