Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Las Palmas po špatném startu mění trenéra, Carrión je prvním odvolaným koučem v LaLize

Las Palmas odvolalo trenéra Carrióna, jeho tým v devíti zápasech nevyhrál.
Las Palmas odvolalo trenéra Carrióna, jeho tým v devíti zápasech nevyhrál.AITOR ALCALDE / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Letošní ročník španělské nejvyšší soutěže za sebou má devět kol a od úterního odpoledne je známo jméno prvního propuštěného trenéra. Na lavičce Las Palmas skončil Luis Carrión (45), jeho povinnosti převezme Diego Martínez (43).

Carrión se kormidla týmu z Kanárských ostrovů ujal před letošní sezonou a Las Palmas je jediným klubem z 20členného pelotonu, který stále čeká na první vítězství. O odvolání kouče se spekulovalo od konce září, vaz mu definitivně zlomila domácí prohra s Celtou Vigo.

Las Palmas je s pouhými třemi body na posledním místě tabulky a o nápravu se pokusí Martínez. Stále teprve 43letý trenér v minulosti vedl Osasunu, Granadu, Espaňol a naposledy Olympiakos Pireus, bez práce byl od začátku prosince loňského roku.

"Trenér pocházející z Galicie podepsal smlouvu do 30. června 2025 a v případě dosažení sportovních cílů bude spolupráce prodloužena o další rok. Oficiálně představen bude ve středu odpoledne v tiskovém středisku našeho klubu," stojí v prohlášení Las Palmas.

Tabulka LaLigy