Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Isco musí na další operaci a přijde i o duel s Mladou Boleslaví, kost nesrostla podle očekávání

Isco si dává nucenou pauzu od fotbalu.
Isco si dává nucenou pauzu od fotbalu.DAX IMAGES / NurPhoto via AFP
Záložník Betisu Isco (32) v polovině května utrpěl frakturu holeně a na marodce nakonec stráví více než polovinu z letošního kalendářního roku. Zranění se nehojilo podle představ, vyskytly se komplikace a španělského reprezentanta čeká druhá operace.

Isco se druhému chirurgickému zákroku podrobí zítra a na trávníky se vrátí nejdříve koncem roku, na marodce totiž podle tisku stráví další tři měsíce.

"Isco Alarcón v uplynulých dnech absolvoval kontrolní prohlídku a kost nesrostla tak, jak se očekávalo. Vzniklo tak riziko ještě vážnějšího zranění," informoval Betis v oficiálním prohlášení. "Celou situaci jsme konzultovali se specialisty a nakonec se rozhodli pro druhou operaci," oznámil dále andaluský klub.

Isco v minulosti hrával za Valencii, Málagu, Real Madrid a Sevillu a Betisu se upsal v červenci loňského roku. Hodně rychle se stal klíčovou postavou ofenzívy a do zranění si hlasitě říkal o nominaci na evropský šampionát, na němž Španělé nakonec dokráčeli až k zisku zlatých medailí.

Betisu dlouhodobě nepomůže v Konferenční lize, což znamená, že se v listopadu nepředstaví ani českým fanouškům, Betis tou dobou přicestuje na utkání proti Mladé Boleslavi.

Poslední sezony Isca.
Poslední sezony Isca.Livesport