Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona nevzdává boj o vysněnou posilu. Ságu kolem Williamse by ráda brzy uzavřela

Williams se na finálové výhře proti Anglii podílel jednou trefou.
Williams se na finálové výhře proti Anglii podílel jednou trefou.Profimedia
Mladý španělský fotbalista Nico Williams (22) je stále hlavní tváří sportovních novin ve Španělsku. Barcelona má o jeho služby velký zájem a dělá vše pro to, aby ho přivítala ve svém kádru, baskický tým však všem nabídkám zatím odolal a o budoucnosti rodáka z Pamplony tak ještě není rozhodnuto.

Katalánský velkoklub zaměřil svou pozornost na útočníka již dávno, ale po úspěšném vystoupení na mistrovství Evropy v Německu začala "honička". Williams svými kvalitními výkony pomohl k zisku zlata a zdálo se, že by mohl před sezonou změnit dres. Fanoušci Barcelony dokonce před necelým měsícem na oficiálním klubovém účtu sociální sítě TikTok přispívali symbolickými částkami ve snaze podpořit vedení k podpisu dvaadvacetiletého křídelníka.

Jeho současný zaměstnavatel Athletic Bilbao je však proti a podle několika zdrojů mu hodlá nabídnout lepší podmínky. Mladík v prosinci podepsal smlouvu do roku 2027 a před několika dny světem kolovaly zprávy, že je v klubu spokojený a přestup do Barcelony pro něj není prioritou. V baskickém týmu působí i jeho starší bratr Iňaki.

Podle deníku Mundo Deportivo se však představitelé Barcelony ještě nevzdávají a učiní poslední pokus o jeho získání do svých řad. Vedení klubu by rádo ságu uzavřelo do 23. srpna, protože o den později se Blaugranas utkají ve druhém kole nejvyšší španělské ligy s Bilbaem.

Další přestupy a spekulace