Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona deklasovala Valladolid sedmi góly, Atlético rozhodlo v závěru, Král u výhry Espaňolu

Aktualizováno
Barcelona měla mnoho důvodů k radosti.
Barcelona měla mnoho důvodů k radosti.AFP
Fotbalisté Barcelony přejeli na domácí půdě Valladolid 7:0 a vyhráli i čtvrtý zápas nové sezony španělské ligy. Hattrickem a dvěma nahrávkami zazářil brazilský křídelník Raphinha (27). Další atraktivní duel mezi Atlétikem Madrid a Athleticem rozhodl v nastavení Angel Correa (29).

Barcelona – Valladolid 7:0

Barcelona vyhrála předchozí tři utkání shodně 2:1, v sobotu se ale o výsledek strachovat nemusela. Raphinha otevřel skóre ve 20. minutě, kdy si naběhl na centr za obranu a přesně zakončil. Takřka totožným způsobem se vzápětí prosadil i kanonýr Lewandowski, s čtyřmi zásahy nejlepší střelec soutěže.

Statistiky zápasu.
Statistiky zápasu.Opta by Stats Perform

Ještě do pauzy skóroval po rohu Koundé a po změně stran zkompletoval Raphinha premiérový hattrick v profesionální kariéře. V závěru přidali další branky Torres a Olmo, jenž se prosadil i ve druhém zápase po přestupu z Lipska. Oběma na gól přihrál Raphinha.

Trenér Hans-Dieter Flick vyhrál první čtyři ligové duely na lavičce katalánského velkoklubu, což se podařilo naposledy Ernestu Valverdemu v sezoně 2017/18.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Opta by Stats Perform

Athletic Club – Atlético Madrid 0:1

Gól Ángela Correy v nastaveném čase rozhodl o tom, že Atlético Madrid porazilo na San Mamés domácí Athletic Bilbao 1:0. Svěřenci Diega Simeoneho tak v posledních devíti ligových zápasech uhájili sedmkrát čisté konto.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Espaňol – Vallecano 2:1

Druhý barcelonský klub Espaňol dokázal zásluhou Romera bleskově zareagovat na Garcíův vedoucí gól ze čtvrté minuty a duel dlouho směřoval k remíze. Až v šesté minutě nastavení se prosadil z dorážky po rohu Véliz. Espaňol se tak v tabulce se čtyřmi body dotáhl na Vallecano. Alex Král potřetí za sebou odehrál celé utkání.

Další výsledky LaLigy

Tabulka LaLigy