Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Brännström po porážce s Noahem neskrýval zklamání. A hráčům slíbil individuální pohovory

ČTK
Brännström označil porážku s Noahem za největší zklamání dosavadního působení na lavičce Mladé Boleslavi.
Brännström označil porážku s Noahem za největší zklamání dosavadního působení na lavičce Mladé Boleslavi.ČTK / Radek Petrášek
Trenér fotbalisté Mladé Boleslavi Andreas Brännström (48) označil porážku 0:2 v úvodním kole Konferenční ligy na hřišti arménského týmu FC Noah za dosud největší zklamání od příchodu k týmu. Středočechům návrat do hlavní fáze pohárů po 17 letech nevyšel a takřka po celý zápas byli horším týmem.

Celek z Jerevenu otevřel skóre v 58. minutě po gólu útočníka Matheuse Aiáse a v 76. minutě přidal pojistku křídelník Virgile Pinson. "Je to největší zklamání v mém angažmá v Mladé Boleslavi, i když pro nás je pochopitelně důležitá i česká liga," řekl Brännström. "Prvních 20 minut nebylo perfektních, ale ještě v pohodě. Hráli jsme proti technicky zdatnému týmu. V Evropě nevidíte moc celků, které by okamžitě zakládaly protiútoky," ocenil soupeře, který postupně převzal iniciativu a české mužstvo v utkání přehrál.

Švéd na konci srpna před odvetou závěrečného předkola s Paksem překvapivě nahradil na lavičce Davida Holoubka a úvodní dvě soutěžní utkání vyhrál. V dalších čtyřech zápasech však Mladá Boleslav uhrála jen dvě remízy. "Teď to bude hodně o psychologii, o víkendu nás čeká další těžký zápas. Bude to o individuálních pohovorech a nějakém restartu celého týmu," uvedl Brännström s výhledem na nedělní domácí ligový souboj proti Baníku Ostrava.

Noah – Mladá Boleslav 2:0