Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparta mění generálního ředitele. Křivda nahradí Čupra, ten v klubu nekončí

Tomáš Křivda s Vítězslavem Lavičkou před květnovým derby pražských "S".
Tomáš Křivda s Vítězslavem Lavičkou před květnovým derby pražských "S".Profimedia
Novým generálním ředitelem fotbalové Sparty se stane Tomáš Křivda, jenž byl v klubu dosud zodpovědný za řízení komerčního úseku. Ve funkci nahradí Františka Čupra, který se přesune do pozice výkonného místopředsedy představenstva. Střídání stráží je naplánováno na 1. července.

Křivda působí ve Spartě od roku 2005. V minulosti byl marketingovým ředitelem, naposledy pak ředitelem komerčního úseku a členem představenstva. "Velmi si vážím důvěry Daniela Křetínského a Františka Čupra. Mojí vizí je navázat na práci Františka a společně s kolegy pokračovat v rozvoji klubu, kterému od dětství fandím," uvedl.

Čupr končí v pozici generálního ředitele po pěti letech. "Nebudu už součástí běžné denní agendy, která souvisí s chodem klubu. Budu se však intenzivně věnovat povinnostem, které se týkají zastupování Sparty navenek. Budu také trávit čas spoluprací s Tomášem Rosickým a (advokátem) Petrem Hrdličkou při transferových jednáních," nechal se slyšet Čupr.

Livesport Daily #24: Spartu čeká stěhování z Letné. Strahov je ideální, říká Tomáš Křivda
Livesport

"Chci se ještě více věnovat oblasti rozvoje sportovní infrastruktury Sparty, zaměřím se na vztahy s vrcholnými představiteli UEFA. Mojí ambicí je častější setkávání se na půdě LFA a intenzivnější komunikace se zástupci ostatních českých klubů," dodal končící generální ředitel.

Příprava Sparty: Anderlecht i mistr Chorvatska